Expirat

Expirat ocupa un loc aparte pe scena muzicala din Romania, reusind in 18 ani de existenta sa-si consolideze pozitia ca unul dintre principalele spatii dedicate evenimentelor din Bucuresti si sa devina un sinonim al culturii alternative la nivel national.

De la conceperea sa ca un mic bar in Vama Veche, in 2002, si pana astazi, Expirat a evoluat intr-un ritm constant si a luat progresiv forma actuala, devenind un operator cultural cu legaturi puternice in scena locala de muzica live si electronica. Un loc de referinta pentru concerte de dimensiuni medii, clubnight-uri sau evenimente multidisciplinare, Expirat produce peste 200 de concerte, reprezentatii, seri de club sau evenimente culturale per an calendaristic, ce atrag impreuna aproape 100.000 de participanti.

Foto: Vladimir Pogonariu

Expirat opereaza in complexul Halele Carol din Bucuresti, intr-una dintre cladirile fostei uzine Erhardt Wolff S.A.R. si in anexele acesteia, reamenajate, modernizate si dotate complet pentru evenimente. In acest cadru unic, Expirat creioneaza in fiecare sezon un program complet ce include concerte cu trupe locale consacrate, evenimente cu DJ, concerte cu artisti emergenti si noi talente, conferinte, proiectii si reprezentatii artistice clasice sau neconventionale, in incercarea de a isi diversifica activitatea, de a ramane mereu relevant si de a isi pastra statutul de pilon referential al culturii underground locale.

Site promoter

www.expirat.org

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.