Sports Festival

SPORTS FESTIVAL este cel mai mare eveniment multi sportiv din Romania. Un eveniment manifest care timp de 4 zile duce sportul inapoi in strada si ii da aroma de festival.

Infiintat in 2018, evenimentul se aseaza perfect pe infrastructura sportiva si de concerte existenta in Cluj Napoca si este locul unde legende si mari glorii sportive nationale si internationale, stau langa campionii de maine si suporterii de azi. 

Festivalul propune publicului un program complex nu doar sportiv. Showurile stradale si concertele zilnice duc sportul in zona de entertainment accesibila si atractiva pentru toata lumea. In plus, pasionatii pot participa in competitii cu premii ofertante sau clase de initiere. Peste 30 de discipline sportive pe care se pot invata gratuit, iar cluburile sportive locale devin interesante pentru antrenamente viitoare post festival. Foarte atractive sunt si conferinte tematice, programe de nutritie, dar mai ales super evenimente demonstrative sustinute de mari sportivi in Cluj Arena si BT arena, doua arene cu capacitate totala in jur de 40.000 de oameni.  

Festivalul doreste sa readuca sportul in randul activitatilor pe care descoperi si le faci cu placere, dandu-ti o comunitate din care sa faci parte, o doza de fun & entertainment, gradul de dificultate potrivit si recompense pe masura.

Site eveniment

www.sportsfestival.com

Promoter

Movement Team

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.