ELECTRIC CASTLE

Foto: EC photo team

Unul dintre cele mai iubite evenimente muzicale anuale din Romania, Electric Castle este o experienta unica si autentica de 5 zile care se desfasoara in fiecare an la castelul Bánffy din Bontida - un mic sat istoric din apropierea orasului Cluj Napoca din Transilvania.

Cu obiective uluitoare si imprejurimi uimitoare, vechiul Castel Banffy este casa Electric Castle. In premiera, castelul si-a deschis portile publicului in timpul celei de-a 5-a editii a festivalului, gazduind o serie de expozitii si instalatii de arta interactiva.

Prin amestecarea artelor si a tehnologiei cu o linie muzicala eclectica, un concept arhitectural unic si peisajul uluitor al castelului medieval uimitor, festivalul redefineste modul in care oamenii interactioneaza cu un festival de muzica, rupand granitele dintre muzica electronica si reggae, mainstream si subculture.

Foto: EC photo team

Succesul festivalului i-a adus 4 nominalizari European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ajungand de fiecare data in finala, intre primele 10 evenimente similare din Europa.

Site festival

www.electriccastle.ro

Promoter

FTM

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.