diMANSIONS

Foto: Kiss Gabor

diMANSIONS Hit Music Festival este o prezenta inedita in peisajul evenimentelor din Romania si propune participantilor o experienta colorata cu iz de nostalgie, in mijlocul naturii intr-o locatie plina de istorie si energie, castelul "Miko" din Olteni, judetul Covasna, la doar 35 de km de Brasov.
"diMANSIONS" este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – "dimensiuni"  si "MANSIONS" – "conace" in limba engleza. Cuvantul rezultat doreste sa comunice multitudinea de experiente si tipuri de activitati din cadrul festivalului, dar permite si o subtila localizare a evenimentului in Covasna, supranumita "THE LAND OF MANSIONS"- "TINUTUL CONACELOR".
Elementul distinctiv al festivalului este cortul albastru urias Kayam, care poate gazdui sub cupola sa mii de iubitori ai muzicii.

Organizatorii festivalului sunt Comparty - companie specializata pe organizarea de evenimente si pe publicitate, alaturi de Asociatia Pentru Comunitate - unul dintre ONG-urile cele mai prolifice din zona, cu peste 15 ani de istorie in organizarea de spectacole.

Demersul organizatorilor este acela de a crea un eveniment de amploare, multicultural, multietnic, adresat diferitelor categorii de varsta, localnicilor, dar si turistilor. 

Foto: Ignacz Szabolcs

Site eveniment

www.dimansions.ro

Promoter

Comparty Events

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.