Asociatia Festivalul de Film Transilvania (AFFT)

Foto: Dragos Dumitru

Asociatia Festivalul de Film Transilvania (AFFT) a fost fondata in 2015 si are ca scop sustinerea tinerilor cineasti si promovarea cinematografiei romanesti si europene in randurile cineastilor si a publicului spectator. Obiectivul principal este de a organiza, anual, in bune conditii, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).  
Asociatia si-a asumat misiuni importante de promovare a operelor cinematografice romanesti si europene, precum si de educatie a publicului si a profesionistilor din industria filmului. Prin activitatile pe care le desfasoara in orase si comunitati variate din tara, Asociatia Festivalul de Film Transilvania implica un public larg, si are un impact semnificativ atat cultural, social cat si economic. Asociatia se implica in organizarea unor proiecte culturale de anvergura si cu un impact asupra unor colectivitati cat mai numeroase si variate. In cei cinci ani de activitate, Asociatia Festivalul de Film Transilvania a angrenat sute de mii spectatori la evenimentele sale si a contribuit la promovarea filmului romanesc si european in randul publicului autohton. 
Activitatile AFFT cuprind organizarea de festivaluri de film; organizarea de seminarii si conferinte pe probleme de creatie si productie pentru tinerii artisti interesati de film, audiovizual si media; formarea si educarea unei noi generatii de spectatori pentru cinema; formarea la standarde europene ai profesionistilor romani din industria filmului. 
Printre principalele activitati ale asociatiei se numara Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) – cel mai de amploare eveniment cinematografic din Romania, TIFF Sibiu, TIFF Oradea, Caravana Filmelor TIFF, EducaTIFF, Transilvania Talent Lab.

Foto: Silviu Filip

Site promoter

www.tiff.ro 

Evenimente promoter

Festivalul International de Film Transilvania (TIFF)

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.