The Institute

The Institute  promoveaza industriile creative si initiativele sociale locale, urmarind sa contribuie la modernizarea Romaniei. The Institute initiaza si organizeaza evenimente de peste 20 de ani si a construit o comunitate ce reuneste antreprenori, profesionisti, membri ai societatii civile si publicul industriilor creative din Romania. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ si a societatii civile in tara, creste si diversifica audienta atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agentiilor si manufacturilor, promoveaza antreprenorii si profesionistii creativi, pe plan national si international.

Este fondator al Romanian Design Week, DIPLOMA, al Galei Societatii Civile, AdPrint, Internetics si Cartierul Creativ, organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

Foto: Gabriel Popescu & Claudiu Ghizdavu

Site promoter

www.institute.ro

Evenimente promoter

Romanian Design Week

Diploma

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2022. Toate drepturile rezervate.