Diploma

Pornind de la premisa ca lucrarea de diploma este cel mai elaborat proiect al unui student din toata perioada facultatii si ca prezentarea acesteia se limiteaza de cele mai multe ori la publicul restrans al cadrelor didactice, familiei si prietenilor, The Institute a lansat DIPLOMA - un eveniment dedicat, prin care incearca sa aduca lucrarile de diploma ale absolventilor de facultati creative si vocationale in atentia unui public cat mai larg. 

Evenimentele si expozitiile din cadrul Diploma au in vedere atragerea unui public interesat de arta si industrii creative, care poate fi un potential angajator sau un partener al tinerilor absolventi, organizatorii privind acest proiect ca o rampa de lansare pentru urmatoarea generatie de creativi din Romania.

Programul festivalului, care se desfasoara pe parcursul a 10 zile, include atat o serie de expozitii dedicate Artelor plastice cat si Artelor aplicate.

Site eveniment

www.diplomafestival.ro

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cobălcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.