FTM

Foto: EC photo team

Festival Tickets Management este unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din Romania, Electric Castle Festival fiind proiectul major derulat de companie in ultimii 5 ani.

Avand prima editie in 2013, Electric Castle Festival este singurul eveniment din Romania care ofera o experienta completa de festival, prin imbinarea muzicii, tehnologiei si culturii alternative cu istoria de sute de ani a unuia dintre cele mai frumoase domenii de patrimoniu din Transilvania, Castelul Banffy din Bontida.

In organizarea FTM, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafata de festival din tara, peste 220.000 de metri patrati fiind acoperiti de cele 9 scene, zonele de art performance, sporturi, evenimente tech si relaxare. Prin selectia eclectica a artistilor invitati, rupand barierele dintre muzica electronica, rock, jazz, hip-hop sau reggae si prin activitati din zone artistice foarte diverse, EC isi propune sa revolutioneze modul in care tinerii traiesc experienta unui festival de muzica.

Succesul festivalului i-a adus 4 nominalizari European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ajungand de fiecare data in finala, intre primele 10 evenimente similare din Europa. Odata cu editia din acest an, EC va depasi pragul de 600.000 de participanti la editiile derulate.

Evenimente promoter

Electric Castle

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.