The Fresh

The Fresh este un brand de evenimente bucurestean centrat pe reprezentatii LIVE dintr-o varietate de genuri muzicale. De la hip-hop la reggae, electro sau balearic, The Fresh reuneste prin artistii sau trupele aduse un public divers, pasionat de muzica si interesat de evenimente tip concert.

THE FRESH IN THE GARDEN – Cea de-a treia editie a mini-festivalului, sub denumirea The Fresh In The Garden @Playa, s-a desfasurat anul acesta intr-un cadru natural, chiar pe marginea lacului Straulesti, pe 8 iunie la Playa Verde.

Cu un line-up variat si plin de surprize, muzica pana la miezul noptii, piscina deschisa pe tot parcursul evenimentului si o gradina mare, spectatorii s-au bucurat din plin de primele zile de vara.

Ca si in anii anteriori, prezenta la evenimentele The Fresh a van-urilor de mancare, dulciuri si inghetata artizanala a fost nelipsita.

Site eveniment

www.thefresh.ro

Promoter

Wise Factor Entertainment

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2023. Toate drepturile rezervate.