#AccesOnline2020 noul program pentru sectorul cultural independent lansat de Ministerul Culturii

Articol publicat pe 27 Martie 2020

Ministerul Culturii vine in sprijinul sectorului cultural independent, care traverseaza in acest moment o criza majora generata de situatia de urgenta la nivel national. Din acest motiv, Ministerul Culturii a decis ca, anul acesta, sesiunea anuala de finantare prin Programul ACCES sa fie dedicata operatorilor culturali din zona independenta. De asemenea, pentru a facilita implementarea proiectelor si actiunilor culturale, in contextul izolarii sociale impuse, Ministerul Culturii lanseaza in acest an programul ACCES sub denumirea de ACCES Online 2020 si invita operatorii culturali independenti sa transmita propuneri de proiecte care sa se desfasoare exclusiv online si sa se incadreze in domeniile: teatru, muzica, dans, arte vizuale, patrimoniu imaterial.

Suma alocata pentru finantarea sesiunii de selectie in cadrul Programului ACCES Online 2020 este de 1.000.000 lei. Suma maxima care poate fi solicitata pentru un proiect/actiune culturala este de 50.000 lei.

Mai multe informatii gasiti aici: http://www.cultura.ro/lansare-program-acces-online-2020

Ti-a placut ? Spune-le si prietenilor
AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cobălcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.