Autoritatile romane anunta restrictii in privinta activitatilor culturale, de divertisment si sportive

Articol publicat pe 09 Martie 2020

In contextul epidemiei de Covid-19, sunt anuntate restrictii care vizeaza activitatile culturale, de divertisment si sportive. Astfel, incepand din 8 martie si pana la data de 31 martie toate activitatile ce implica participarea a peste 1000 de persoane vor fi interzise, potrivit unei masuri preventive anuntate duminica – 08.03.2020 de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Restrictia vizeaza atat evenimentele publice, cat si cele private, organizate fie in spatii inchise, fie in aer liber.
In cazul evenimentelor ce implica participarea a mai putin de 1000 de persoane, fiecare concert/eveniment va fi analizat individual, astfel ca masura de interzicere va fi luata la nivel local, pe baza unei analize de risc si cu avizul Directiei de Sanatate Publica.

Recomandari pentru organizatorii de evenimente, evaluarea de risc si conditii de organizare publicate de autoritatile romane regasiti in documentul de mai jos.

articol-restrictii-evenimente-martie-2020.pdf (2.83 MB)

Ti-a placut ? Spune-le si prietenilor
AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cobălcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.