Nicoleta Mihai - Manager AROC

Absolventa de master in cadrul SNSPA – Comunicare Manageriala si Resurse Umane, dupa o experienta de mai mult de un deceniu in industria ospitalitatii, incepand cu anul 2010 Nicoleta Mihai a inceput sa frecventeze, ca si colaborator, diferite evenimente culturale si de arta, organizate in Bucuresti (Festivalul National de Teatru, Undercloud, Festivalul Folk You! Bucuresti, Zilele Bucurestiului, Art Safari, 9 Mai – Ziua Europei etc). Din anul 2014, timp de 4 editii, Nicoleta Mihai a fost coordonatorul Spotlight – Bucharest International Light Festival – festival care a reinterpretat peisajul urban bucurestean prin intermediul artei digitale si multimedia si care a redat pentru prima oara Calea Victoriei pietonilor. Un alt proiect de anvergura coordonat a fost B-Fit in the Street! – Street Theatre International Festival – festival de teatru de strada care doar in anul 2015 a adunat peste 150 de artisti internationali ce au prezentat publicului bucurestean spectacole care au transformat pietele si strazile capitalei in peisaje feerice, inundate de culoare, lumini, costume supradimensionate, focuri de artificii, acrobatii la inaltime si viziuni artistice inedite. 

In anul 2015 Nicoleta Mihai a coordonat si Noaptea Alba a Bucurestiului – un eveniment ce a impanzit Centrul Vechi al Capitalei cu instalatii de arta interactive, proiectii si concerte. 

In tot acest timp, Nicoleta Mihai a completat activitatea organizatorica cu implicarea la nivel de programare artistica, pentru ca publicul sa regaseasca de fiecare data un program nou, variat si complet la fiecare editie a festivalurilor coordonate.

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2023. Toate drepturile rezervate.