ALive

ALive s-a nascut din mainile aceleiasi echipe The Mission. Dragostea pentru muzica si diversitate a condus catre formarea ALive - un concept pentru evenimentele live de muzica rock, pop, indie, hip-hop, etc. organizate pe stadioane, in teatre de vara sau in alte locatii exceptionale. Fie ca aceste concerte s-au intamplat in Bucuresti, pe malul marii sau la Palatului Mogosoaia, ALive si-a dorit tot timpul sa livreze o experienta muzicala premium care a impresionat atat audienta cat si artistii si partenerii.

In toti acesti ani ALive a construit un nivel de incredere in comunitatile de artisti internationali, care l-a ajutat sa puna Romania pe harta marilor turnee. Kaiser Chiefs, Kings Of Leon, Disclosure, Kovacs, Underworld, Chicane, LP, Morcheeba, Placebo, The Chemical Brothers, Moby, Kings Of Leon, Jessie Ware, Jamie Woon, Buena Vista Social Club Orchestra si Omara Portuondo, Parov Stelar sunt doar cateva nume care au urcat pe scena ALive.

Site eveniment

www.alive-romania.ro

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2022. Toate drepturile rezervate.