Global Records

Foto: Koss Photography

Global Group reprezinta cel mai mare grup de artisti, compozitori, producatori si creatori de continut din Romania. In 2011, the Guardian ne-au numit “ one of Romania’s biggest exports”.

Platforma Global este impartita in urmatoarele divizii: Global Records – casa de discuri care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Antonia, Alina Eremia, Roxen, Ami, 5GANG, SICKOTOY, AMI, Dj Project si multi altii, Global Booking – agentie de impresariat si organizare de evenimente, Global Publishing –  editor muzical si Global Talent United – agentie de talente care reprezinta influenceri de referinta precum BRomania, Alina Ceusan, Selly, Laura Giurcanu, Carmen Grebenisan, Gina Pistol si multi altii.

Cu peste 150 de lansari anuale, distribuite si promovate pentru cei mai renumiti artisti din Romania si cu peste 900 de concerte pe an, incercam sa oferim publicului nostru continut revolutionar si experiente memorabile.

Foto: Koss Photoraphy

Site promoter

www.globalrecords.com

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2021. Toate drepturile rezervate.