Jazz in the Park

Foto: Mariu Maris

Jazz in the Park este proiectul central al asociatiei Fapte. Ajuns la cea de-a saptea editie, festivalul a devenit unul dintre cele mai indragite festivaluri clujene si unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din tara si din spatiul est-european.  

Construit ca festival-instrument, Jazz in the Park a redat Parcul Central clujenilor in anul 2013, iar de atunci continua sa isi puna amprenta asupra comunitatii locale prin intermediul unor initiative precum Fondul Jazz in the Park, care finanteaza and de an diferite proiecte sociale, culturale si artistice. 

Foto: Gabriel Aldea

Pana in prezent, artisti precum Richard Bona, Bill Laurance, Dhafer Youssef, Robert Glasper, Nik Bärtsch, Dominic Miller, Hindi Zahra sau Nouvelle Vague au cantat pe scenele festivalului, iar lista poate continua cu line-up-ul editiei de anul acesta, care aduce in prim plan nume mari ale jazzului: Marcus Miller, Judith Hill, Ghost-Note sau Delvon Lamarr Organ Trio. 

Editia a saptea se desfasoara in Parcul Central din Cluj-Napoca, intre 4 si 7 iulie.

Site eveniment

www.jazzinthepark.ro

Promoter

Asociatia FAPTE

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.