K EVENT SOLUTION

K EVENT SOLUTION, companie romaneasca infiintata in anul 2009, este recunoscuta in Romania ca fiind lider pe piata organizarii atat a evenimentelor de tip targuri si festivaluri. 

Organizatorul unor evenimente cu peste 30.000 de vizitatori, K EVENT SOLUTIONS este recunoscut pe piata romaneasca pentru proiecte inovatoare si de amploare, precum: 

- Mariage Fest, targul national de nunti al Romaniei;
- Salonul Imobiliar Bucuresti, cel mai reprezentativ eveniment imobiliar; 
- Wine and Street Food Festival, primul concept dedicate industriei vinurilor si celei de street food din Romania. 

Toate evenimentele au loc la Palatul Parlamentului, Wine and Street Food Festival ocupand atat spatiile interioare (precum Sala IC Bratianu, Take Ionescu, Unirii, Sala Drepturilor Omului), precum si gradinile somptuoase interioare. 

Fiecare dintre aceste evenimente au cel putin 2 editii anuale si presupun concepte pionier pe piata romaneasca, atat din perspectiva numarului de vizitatori, cat si a expozantilor. In plus, de fiecare data sunt stabilite recorduri, inclusiv cateva recorduri Guinness World Records, ce au plasat Romania pe harta evenimentelor de referinta in lume.  

Compania sustine anual campanii media radio, TV, online, outdoor si BTL, astfel incat proiectele sunt constant promovate, cu impact insemnat de imagine si recunoastere in randul publicului tinta si nu numai.

Evenimente promoter

Wine and Street Food Festival

Mariage Fest

Salonul Imobiliar Bucuresti

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2023. Toate drepturile rezervate.