WINE AND STREET FOOD FESTIVAL

Primul festival de vin si streetfood din Romania, ce se desfasoara de doua ori pe an la Palatul Parlamentului (zona streetfood in gradinile Palatului) si zona de vin (in interior).

Un lucru este cert in Romania – tuturor romanilor le place vinul … si mancarea. In ultimii ani, evenimentele expozitionale dedicate vinului sunt extrem de cautate. In acelasi timp insa, expozantii mentioneaza ca ele nu sunt suficient proomovate. Asa ca avem o dilema: exista cerere, exista si oferta, insa nu prea se intalnesc. La WINE & STREET FOOD FESTIVAL, expozantii au si vizitatori, dar si clienti, deoarece promovarea este una nationala, concentrata pe ofertele expozantilor, precum si pe momente deosebite.

De ce WINE & STREET FOOD FESTIVAL?

Ne place sa fim creativi si originali, suntem perfectionisti si realizam evenimente memorabile pentru expozanti, media si vizitatori. Campania de promovarea, precum si organizarea sunt demne de gazda evenimentului, Palatul Parlamentului, precum si de expozantii prezenti. Expozantilor le transmitem ca acesta este un alt tip de eveniment in Romania, iar vizitatorilor – le transmitem ca vor primi oferte WOW.

Site eveniment

www.wsff.ro

Promoter

K Event Solution

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2022. Toate drepturile rezervate.