Mioritmic

Foto: Vlad Cupsa

Mioritmic este un festival de muzica electronica conceput de Sunrise si Club Midi.  Anul acesta, festivalul a ajuns la a 7-a editie si va avea loc in perioada 4-7 Octombrie, in padurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca.

Foto: Vlad Cupsa

Festivalul devine din ce in ce mai popular de la o editie la alta si reuseste sa imbie strainii din toate colturile lumii; peste 24.000 de participant, atat din tara cat si din UK, SUA, Franta, Italia, Elvetia, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Belgia, Bulgaria, Grecia. Promovarea cu focus pe publicul international al editiei din 2018 a atras straini ce au deposit numarul sutelor, indeosebi din UK, Italia, Franta, Germania, Spania, Sua, Brazilia si Mexic.

Evenimentul a gazduit in fiecare an un numar si mai mare de artisti, motiv pentru care si dinamica festivalului s-a schimbat. In prezent, exista 3 mari scene: scena Naiului, Lirei si a Cobzei; fiecare dintre ele reda un stil propriu, atat din punct de vedere al decorului cat si muzical.

Promoter

SNRS

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2021. Toate drepturile rezervate.