Plai Festival

Foto: Petru Cojocaru

Plai Festival s-a nascut din dorinta unei comunitati de a crea un un festival cum nu au gasit in oras. Suntem o comunitate de voluntari dedicati actiunilor civice pozitive si schimbarii sociale. Suntem voluntarii care au visat la un oras cultural activ si care au actionat in directia asta. Suntem visul pe care fiecare tanar il are inainte de a creste. Suntem adultii care au pus Muzeul Satului Banatean pe harta, suntem umbrela a tot ceea ce inseamna Ambasada, suntem forta creativa din spatele JazzTM. Suntem Timisoara. ……iar Timisoara este un spirit progresiv in continua dezvoltare.

Am inceput sa creionam prima editie a festivalului PLAI intr-o zi de vara din 2006, dupa o vizita la Muzeul Satului Banatean. Acest loc este, in continuare, de mare importanta pentru festival, eveniment care sa ii celebreze diversitatea si multiculturalitatea, unul care sa readuca in constiinta colectiva ceea ce ne-a fost lasat ca mostenire, ceea ce ne face sa fim romani, banateni, timisoreni.

Festivalul PLAI a adus in Timisoara si Romania artisti in premiera precum: Paco de Lucia, Joss Stone, Al Di Meola, Mariza, Susana Baca, ZAZ, Orchestra Baobab, Misia, Idan Raichel, Aziza Mustafa Zadeh, Fatoumata Diawara, Vieux Farka Toure, Carminho, Amadou & Mariam, Everlast, Mayra Andrade, Bob Geldof si multi altii.

Site eveniment

www.plai.ro/festival

Promoter

Centrul Cultural Plai

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.