Sprint Media Group

Evenimentele de succes, concertele sold-out si aparitiile mediatizate virale au un numitor comun – Sprint Media Group. Infiintata in 2003, Sprint Media Group este una din cele mai experimentate agentii de management si impresariat artistic pe plan national, forta creativa din spatele aparitiilor istorice ale unor artisti de renume precum Andreea Banica, Connect-R, Alb Negru, Shift, Bere Gratis, Corina si numerosi altii. Sprint Media Group este partenerul experimentat de care ai nevoie pentru a duce la nivelul urmator activitatile de promovare si de relationare cu partenerii si clientii tai. 
 Cu peste 600 evenimente organizate anual, agentia dispune de experienta, viziunea si resursele tehnice necesare transformarii momentelor speciale in concepte de eveniment memorabile. Construim experiente live in spatiul fizic si generam trairi si sentimente, tratand fiecare aspect al evenimentului cu rigurozitate si seriozitate. 
 Fie ca ai in plan un eveniment de anvergura, cum ar fi organizarea unui concert, a unei petreceri corporate, a unei sarbatori a orasului, sau un eveniment mai intim, cum ar fi o zi de nastere, Sprint Media Group iti poate garanta reusita momentului planificat si emotia traita de fiecare participant in parte.
 Experienta agentiei se traduce in portofoliul vast de artisti impresariati – Sprint Media Group cultiva si dezvolta artisti tineri, la inceput de cariera, si sustine si viralizeaza artisti si formatii consacrate. Aria noastra de expertiza include artisti muzicali, prezentatori si performeri de televiziune si teatru, showmeni si specialisti radio/voiceover si creatori comerciali. 
 Sprint Media Group ofera solutii complete de organizare evenimente, incluzand toate aspectele si infrastructura logistica si tehnica necesare unui show reusit. Construim evenimentul pornind de la viziunea ta si gestionam migalos fiecare detaliu, astfel incat reactia post-eveniment a participantilor sa fie intotdeauna ”Wow!”.
Sprint Media Group. Creatori de trariri si fenomene artistice.

Site promoter

www.sprintmedia.ro

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2021. Toate drepturile rezervate.