Sublime Romania

Foto: Petru Ivu

La Sublime, facem posibila intalnirea dintre artisti si public.
Am inceput in 2003 cu gandul de a oferi clientilor servicii de calitate si costuri corecte. Iar asta nu s-a schimbat niciodata.

Pe vremea aceea, lucram in special pentru primarii, companii, dar si baluri de boboci sau nunti. In ultimii ani, focusul s-a mutat spre zona de promoter si astazi suntem principala companie care organizeaza turnee nationale pentru artistii romani.

Sublime pune accent pe confortul si siguranta spectatorilor, incercand sa propuna evenimente memorabile. Facem valuri de fiecare data cand reinventam ceea ce inseamna entertainment pentru a ne duce misiunea la bun sfarsit: aceea de a ajuta artistii si fanii sa se intalneasca.

Din 2012, am produs spectacolele de la Sala Polivalenta ale trupei VUNK care au schimbat decisiv industria muzicala locala. Era pentru prima oara cand o trupa locala propunea productii gigant, campanii promotionale complexe si niste detalii logistice absolut surprinzatoare. Pentru “Vunk in Orasul Minunilor” am fost recompensati cu Diploma de excelenta in PR la categoria “evenimente” la PR Awards 2014.

In 2017 am organizat concertul “Ca Pe Vremuri”, care aducea dupa 20 de ani pe aceasi scena trioul de aur al rockului romanesc - Compact, Iris si Holograf.

In acelasi an am facut sold out Sala Palatului doua zile la rand cu un show de stand-up comedy cu Dan Badea, Bordea si Micutzu. Un an mai tarziu, acelasi eveniment strangea la BT Arena din Cluj un pic peste 8000 de oameni.

Foto: Petru Ivu

Tot in 2018 am propus un festival de stand up comedy la Arenele Romane, care reunea pe aceasi scena, timp de doua zile, artistii ambelor cluburi de comedie din tara. A fost cel mai mare festival de stand up organizat vreodata in Romania.

Primul turneu national al lui Smiley a fost organizat de Sublime in toamna anului 2018 si a fost un succes de proportii, deschizand drumul si catre alti artisti din zona mainstream de a isi indrepta concertele spre salile de sport din tara.

Anul 2019 ne-a gasit cu un palmares de aproape 300 de evenimente, printre care turnee cu Directia 5, Holograf, Compact, Killa Fonic, Micutzu, Bordea, Taxi, Dan Badea, Smiley si Paula Seling. In total, am servit 80.000 de spectatori in anul 2019.

Site Promoter

www.sublime.ro

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 8, tip duplex, parter, camera 9, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 723 625 077
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2021. Toate drepturile rezervate.