Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Vinyl, Rum, Tapas & Wine este o platforma de evenimente, familie de artisti si agentie de booking, casa de discuri si radio online. Proiectul a inceput la finalul lui 2014 prin viziunea comuna impartasita de catre fondatori asupra unei nise muzicale (funk, jazz, soul, world music, disco, s.a) si a modului in care aceasta muzica ar trebui "consumata" in cadrul evenimentelor. 

Pana in prezent, am organizat peste 200 de evenimente, atat in Bucuresti, cat si in tara, am curatoriat diverse scene la festivaluri, am facut booking national & international.

Cele 4 cuvinte din titlu descriu cel mai bine atmosfera pe care VRTW o promoveaza si are ca element central muzica. "Vinyl" simbolizeaza ideea de autenticitate a unui act artistic, de valoare a procesului de curatoriere, dar si de descoperire muzicala. Acelasi cuvant sustine, de asemenea, si o preocupare asupra calitatii unei productii muzicale. "Wine" este despre socializare, despre prieteni, despre a impartasi descoperirea muzicala intr-un cadru pozitiv si relaxat. "Rum" simbolizeaza energia caracteristica evenimentelor VRTW, iar "Tapas" este despre transformarea nevoilor pe care le avem in  ritualuri impartasite cu cei cu care ne simtim bine.

Site promoter

www.vrtw.life

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cob─âlcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.