Codruta Vulcu - Presedinte AROC

Codruta Vulcu este fondatorul si directorul festivalului ARTmania Festival unul dintre cele mai consacrate evenimente din Romania. In 2014 a lansat Festivalul Blaj aLive cu accent pe muzica alternativa si electronica. Aceste doua festivaluri de dimensiuni medii, cu peste 10.000 de participanti la editie, sunt organizate in Transilvania, regiunea istorica de vest a Romaniei.

Codruta a fost crescuta in spiritul artei, avand o diploma de licenta in Arta Fotografiei si un master in Istoria Artei, de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. In timpul studiilor (2000 - 2005) si-a expus lucrarile artistice in expozitii personale la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti, precum si in Muzeul de Arta Contemporana Kiasma, Helsinki. In aceasta perioada a fost si corespondent de presa pentru diverse publicatii romanesti care acopera unele dintre cele mai mari festivaluri europene.

ARTmania Festival 2019

Incepand cu 2005, ARTmania a organizat spectacole de formatii precum: Manu Chao, Nightwish, HIM, Serj Tankian, Inside Temptation, Die Toten Hosen, Jon Lord, Jethro Tull, Deine Lakaien, Awolnation, Seether, Matthias Meyer, Matias Aguayo, Kenny Larkin, 65daysofstatic sau Vonda Shepard, fie ca evenimente de sine statatoare sau ca parte a celor doua festivaluri.

Recent Codruta Vulcu a fost nominalizata in cadrul European Festival Awards la categoria ”Promoter of the year”, pentru Artmania Festival si East European Music Conference – conferinta adiacenta Artmania si organizata vara trecuta in premiera. In acelasi timp, Codruta Vulcu a fost nominalizata pentru ”Premiul pentru excelenta si pasiune”.

Pagina de promoter

ARTmania

Evenimente

ARTmania Festival

Romanian Music Export

East European Music Conference

Blaj aLive

AROC
Aroc este o organizatie tanara, dar care inglobeaza voci experimentate si care au demonstrat, de-a lungul timpului, implicarea pe termen lung si bunele practici.
Intra in legatura cu noi
AROC
Str. Prof. Grigore Cobălcescu nr. 7, Sector 1, Bucuresti
© Copyright AROC - Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte 2024. Toate drepturile rezervate.